Hoornse Stadsfeesten 2014 deel 2: Zaterdag

Gepubliceerd op woensdag 5 november 2014

20, 21 en 22 juni 2014 vulde de Hoornse binnenstad zich met muziek, dans, theater en allerlei andere vormen van cultuur. Met een sprankelend en verrassend gevarieerd programma waren de Hoornse Stadsfeesten een van de grootste gratis toegankelijke evenementen in West-Friesland. De Hoornse Stadsfeesten draaide vooral op de bijdragen van sponsors en de inzet en het enthousiasme van tientallen vrijwilligers.

WestFriesland.tv heeft hier een 3 delig verslag van gemaakt:

Deel 1: Vrijdag
Deel 2: Zaterdag
Deel 3: Zondag

We hebben dit jaar mooie, ontroerende, verrassende en spetterende optredens vastgelegd voor jullie. Bekijk daarom nu deze aflevering van Vrijdag 20 Juni.

Deze Aflevering:

Fool philosophy
Easy Go
DJ Jean
Muts


Team:

Adrie Schipper Camera/Producent
Jesse Oudhoff Presentatie
Frank Baltus Camera
Wim Meulman Interviews
Lois Baltus Presentatie
Peter Lely Camera
Remco Uri Camera/Producent


www.facebook.com/westfriesland.tv

© 2014 westfriesland.tv

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

‚ÄúJe bent baas over je eigen buis.‚ÄĚ

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago