Het Centrum Varend Erfgoed in Hoorn. (Deze video is gemaakt in 2014)

Gepubliceerd op vrijdag 21 april 2017

Het Centrum Varend Erfgoed in Hoorn is het trefpunt voor liefhebbers van maritieme historie. Hoorn is de thuishaven van zon vijfentwintig historische bedrijfsschepen, waaronder een fraaie collectie varende monumenten. het varend erfgoed volgt in grote lijnen de maritieme geschiedenis van Hoorn, scheepvaart en visserij op de Zuiderzee, scheepsbouw en restauratie.

Halve Maen
Sinds 23 mei 2015 is Centrum Varend Erfgoed Hoorn ook de thuishaven van de replica Halve Maen. In ons Bezoekerscentrum vindt u ook de presentatie over de Halve Maen. Klik op Halve Maen voor het bezoeken van de aparte website.

Oostereiland
U vindt ons op de zuidpunt van het Oostereiland, midden in het historisch havengebied van Hoorn.

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago