Een terugblik op de jaarmarkt in Blokker 2017

Gepubliceerd op donderdag 7 september 2017

Elk jaar op de LAATSTE ZATERDAG van AUGUSTUS is er de jaarmarkt Blokker, dit is een gezellige markt waar zo een 200 kramen/grondplaatsen zijn. Deze markt bestaat al sinds 1984 en trekt veel mensen jong en oud uit de regio.
Plezier voor jong en oud

200 marktkramen en grondplaatsen
Jeugdrommelmarkt
Brandweer demonstraties
Springkussen, kinder draaimolen en diverse leuke attracties
Ponyrijden
Ballonnen kunstenaar op stelten

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago