2e Nationale Hulpverlenersdag 4 en 5 oktober 2014

Gepubliceerd op zondag 16 november 2014

Westfriesland.tv was dit jaar bij de nationale hulpverlenersdag, wat dit jaar uitgegroeid is tot een geslaagd weekend met 43.000 bezoekers.

Op zaterdag 4 oktober was er een parade voor alle hulpverleners, in deze grote stoet liepen er muziekkorpsen mee en ook reden een aantal voertuigen van hulpverlenende organisaties mee.

Zondag 5 oktober was een groot spektakel waar voor de kinderen veel te doen was.
Op deze dag vol spektakel kon je onder andere mee varen met een van de reddingsboten of kijken naar de demonstratie van een SAR Reddingshelikopter.

Camera: Adrie Schipper, Peter Lely en Jasper Krap
Presentatie: Jesse Oudhoff en Frank Baltus
Montage: Adrie Schipper

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago