2e Mijzenpolderloop in Koggenland 2017

Gepubliceerd op dinsdag 30 mei 2017

2e Mijzenpolderloop in Koggenland

Patrick Boots en Sam Blom lopen hier wekelijks hun trainingskilometertjes. Tijdens n van deze trainingsrondjes ontstond het idee om op deze prachtige geasfalteerde ronde in dit unieke gebied een hardloopevenement te organiseren.
Op zondag 7 mei was het weer zover. Het werd weer een leuk, gezellig en laagdrempelig evenement . Sportievelingen hadden de datum al omcirkeld op de kalender staan: Het startschot voor de 11,8 kilometer werd om 11.00 uur gegeven door de wethouder van sport van de gemeente Koggenland, Caroline van de Pol.
De scholierenloop 6, 7 en de 8ste groep startte om 10.00 uur. De start en finish was bij de Mijzenhoeve, Oost-Mijzen 4a in Avenhorn.
westfriesland.tv maakte het volgende verslag hiervan.

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago