Hovocubo vs T veerhuys Zaterdag 1 November WestFriesland.tv

Gepubliceerd op zondag 9 november 2014

Veerhuys speelde goed tegen Hovocubo in sporthal de Opgang. Het publiek was in grote getale opgekomen, waaronder ook veel van onze jeugdleden die hun trainers natuurlijk ook in actie wilden zien. In de hal die op 1 groot reclame doek lijkt was Veerhuys in de eerste helft iets beter dan de thuisploeg. Bij Veerhuys ontbrak de geschorste Dennis Pals. Ook Hovo was niet compleet, Molkarai was nog geblesseerd en Selbach ziek.

Hovo kwam in de eerste helft op 1-0, maar na de pauze trok Joey Papamelodias de stand recht 1-1. Een bijna identieke goal van Hovo betekende de 2-1.Veerhuys wisselde de prima keepende Stet voor een extra speler en met een paar minuten op de klok werd de man meer situatie prima uitgespeeld. Don de Graauw rondde af. Met nog enkele seconden op de klok kreeg Hovo nog een 10 meter pingel maar deze trof geen doel. Beide keepers lieten een sterke indruk achter. Een gelijkspel gaf de verhoudingen goed weer en dat was verrassend.

Camera en montage: Peter Lely en Rene de Groot

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago