VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Gepubliceerd op donderdag 17 november 2016

Wij zoeken altijd nieuwe collega's die zich willen aansluiten bij ons leuke team. WestFriesland.tv werkt voornamelijk met vrijwilligers. Subsidie krijgen we niet. We moeten het dus doen met sponsoring en een kleine bijdrage van de vrijwilligers. Maar de grootste bijdrage is natuurlijk jou inzet voor WestFriesland.TV

We bieden je een enthousiaste groep mensen die zich inzetten om leuke programma's en items te maken voor WestFriesland.TV.

Heb jij genoeg vrije tijd en heb je zin om ons team te versterken?

Stuur een mail met je gegevens naar: info@westfriesland.tv

Wie weet tot ziens!

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago