Uitslaande woningbrand aan de Schepenen in Hoorn

Gepubliceerd op donderdag 5 januari 2017

Donderdagmiddag 5 januari rond 14.00 uur brak een felle uitslaande brand uit in een woning aan de Schepenen in Hoorn. De brandweerkorpsen van Hoorn, Berkhout en Wognum bestreden de zeer felle brand. In de loop van donderdagmiddag is een stoffelijk overschot gevonden in de woning die uitbrandde. Vermoedelijk gaat het om de bewoonster van het pand.

Toen het vuur onder controle was hebben brandweerlieden direct de woning doorzocht en daar troffen zij het lichaam aan. Drie naastgelegen woningen hebben forse brandschade opgelopen. Het is nog niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Naast de brandweer werden ook nog andere hulpdiensten ingezet. De schade aan het huizenblok is groot. Bron 112WestFriesland

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago