Maandagochtend 27 maart is er brand uitgebroken op de zolder van een woning aan de Klagerstuin in Zwaag.

Gepubliceerd op maandag 27 maart 2017

ZWAAG – Maandagochtend 27 maart is er brand uitgebroken op de zolder van een woning aan de Klagerstuin in Zwaag. Even na 10.30 uur werd rook gezien uit het pand aan de Klagerstuin in Zwaag en het alarmnummer werd gebeld. De beroeps brandweer van Hoorn en politie-eenheden werden met spoed gealarmeerd.

Uitslaande brand
Bij aankomst bleek de brand inmiddels uitslaand te zijn. Door de meldkamer werd dan ook opgeschaald naar code grote brand. Diverse brandweerkorpsen uit de regio werden dan ook ingezet om het vuur te bestrijden. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Kortsluiting in het snoer van een telefoonoplader
De zolder van hun huis brandde compleet uit. Vijf aangrenzende rijtjeswoningen moesten tijdelijk door de politie worden ontruimd. Volgens de woningverhuurder is de oorzaak kortsluiting in het snoer van een telefoonoplader. (bron: 112.Westfriesland.nl)

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago