De tijd van opa en oma in de Kinderboekenweek

Gepubliceerd op woensdag 28 september 2016

Veel scholen uit Noord-Holland hebben zich al aangemeld voor de Kinderboekenweek-activiteiten in het Museum van de 20e Eeuw. Het thema Opa en Oma past dan ook goed bij dit museum. Samen met de auteur van het leuke n leerzame boek De oma van de oma van mijn oma, Marc ter Horst, heeft het museum een filmpje gemaakt. Scholen kunnen dit in de klas bekijken als opwarmer voor het museumbezoek.

Het museum heeft het boek gebruikt om een toepasselijke activiteit voor de Kinderboekenweek te maken. Het boek is in de MuseumShop te koop voor slechts 14,95. En de schrijver, Marc ter Horst, figureert dus in de speciaal gemaakte film. Hij gaat op onderzoek in het museum.

Kijk voor meer informatie op: www.museumhoorn.nl

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago