Radio501 Blues on Sunday LIVE Rambling Dog

Gepubliceerd op maandag 13 maart 2017

Radio501 Blues on Sunday is een serie live muziekprogramma's welke worden opgenomen in Manifesto te Hoorn.
Vandaag kunt u kijken naar een concertregistratie in 2 delen van: Ramblin' Dog (acoustic bluesband)
De 4 mans akoestische bluesband Ramblin' Dog, is opvallend en verrassend in de Nederlandse Blues scene. De muzikanten met een vracht aan muzikale ervaring brengen ingetogen en swingende, maar vooral met passie gespeelde Blues and more. De band zorgt voor kippenvel en losse heupen!
Bluesy stemmen, bluesharp, gitaren, bas en percussie zijn de ingrediënten voor een gevarieerde sound en naast eigen composities spelen zij op eigen wijze nummers van onder andere: JJ Cale, Eric Bibb, Eric Clapton, Big Daddy Wilson, Robert Johnson, Matt Anderson e.a. Een mix van diverse stijlen. Van slow tot opzwepend.
Ramblin' Dog bestaat uit:
Frank Reemers – Gitaar en zang
Joep de Greef – Zang, gitaar, en bluesharp
Hans Marijnissen – Cajon en percussie
Markus Trum – Bas

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago