Kubus and The Kingpins live in Radio501 Blues on Sunday (Deel 1)

Gepubliceerd op zondag 5 februari 2017

Blues on Sunday is een serie "live" programma's van Radio501 in samenwerking met Westfriesland.tv welke worden opgenomen in Manifesto te Hoorn. In deze eerste aflevering van het seizoen kunt U kijken naar een optreden van Kubus and The Kingpins.

Deze swingende bluesrock and roll band bestaat uit vier ervaren muzikanten die in de loop der jaren hun sporen hebben verdiend.
De leadzanger, Kubus, is altijd trouw gebleven aan de Blues. De rest van de bandleden zijn, ondanks vele zwerftochten, ook weer back to the Blues!
Het repertoire bestaat uit eigen nummers en uit blueskanjers van o.a. Albert Collins, Walter Trout, Stevie Ray Vaughan,
ZZ Top, Joe Bonamassa, Jimmy Thackery, Gary Moore, etc. Een garantie voor een stevig, swingend en dampend
optreden!

Kubus and The Kingpins bestaat uit:
Kees Volkers (kubus), voice and guitar
Deze zwarte band bluesmeester is uitgerust met een groovy stemgeluid die onafscheidelijk verbonden is met zijn trouwe zwarte Gibson Les Paul. De combinatie van stem en scheurend geluid brengt het publiek keer op keer in extase! Alle stijlen zitten opgeslagen in zijn robuuste, hoekige gestalte, zijn naam Kees Volkers, ofwel..... Kubus!

Wim Honig, bass
Nog een rots in de branding en wat voor n! De basklanken blijven doorklinken in je buik tot de volgende ochtend.
Pompend, stuwend en trekkend versmelt hij met de drums en gaat hij onvermoeibaar door tot in de late uurtjes.

Marc Stam, drums and voice
De oerklanken die uit het strak gespannen varkensvel worden geslagen zijn van Marc Stam. Zijn degelijke metronomische strakke spel vormen de basis van de band. Als de rest door emotie overmand zich laat meeslepen is Marc
het vangnet om alles weer te doen samensmelten tot n geheel.

Robert Geels, guitar and voice
Ook deze swingende, snarenverslindende gitarist zal je niet snel vergeten. Strakke riffs en spetterende solo's knallen uit zijn gitaar en ook Robert Geels zal tot het uiterste gaan om het publiek te geven waarvoor ze gekomen zijn.

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago