HSF16 SPECIAL Jazz Affairs

Gepubliceerd op dinsdag 28 juni 2016

Zondag middag 19 juni 2016.

Dit had u nog van ons tegoed. Op de Veemarkt werd door Jazz Affairs het podium verzorgd. Zij verzorgden een gevarieerd programma met grote en kleine bands. O.a. de BiG GiG bigband en Frits Landesbergen met zijn Trio.

Kijk, luister en maak kans op 2 vrijkaarten voor het concert op 1 April 2017 in Het Park. Geef antwoord op de vraag die gesteld wordt door Martijn Bos. Plaats uw antwoord op de Facebook pagina van WestFriesland.tv. Uit de juiste inzenders verloren wij 2 kaarten. U krijgt van ons bericht als u de winnaar bent.

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago