HSF16 De laatste Special rond de Stadsfeesten.

Gepubliceerd op dinsdag 21 juni 2016

Dit is de laatste aflevering van onze special rond de Hoornse Stadsfeesten. In deze aflevering: Travassi, Carel Brouwers, Kopvoeter (Doe Maar), The Tibbs en Jack Shake and the Whishbones.

WestFriesland.TV bedankt alle vrijwilligers die mee geholpen hebben om deze serie programma's te maken. Dank gaat uit naar:

Presentatie - Frank Baltus en Marlou Schoen
Camera - Adrie Schipper, Jasper Krap, Sake Schermacher, Theo de Boer, Frank Moras
Runner -Jeffrey Klerks
Montage en samenstelling: Remco Uri
Algehele coördinatie - Lianne Wester

Ook dank aan de sponsors, Air-Recruitment, Brasserie Velius, Rijwiel zaak Edwards Tomorrow, Bouwbedrijf Pontmeyer, Deen Supermarkten en Uri Media Productions.

Wat ons betreft zijn we er volgend jaar LIVE bij.

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago