Verslag Nieuwjaarsborrel 2018 Gemeente Hoorn

Gepubliceerd op woensdag 24 januari 2018

Verslag Nieuwjaarsborrel 2018 Gemeente Hoorn


Maar liefst 550 inwoners, ondernemers en relaties kwamen naar de park schouwburg om samen het nieuwe jaar in te luiden. Een heel gezellige avond, met veel leuke ontmoetingen. met o.a. optredens van Global Dance Centre Hoorn, YouTube koning Levy Jansen en muzikant Tim Knol, de echte sterren van de avond.

Iedereen die er was: heel erg bedankt voor uw komst. Iedereen die er niet was: kom de volgende keer vooral. Allemaal een heel mooi nieuwjaar en tot ziens in de stad!

Burgemeester van Hoorn
Jan Nieuwenburg

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago