WestFriesland.TV LIVE op 19, 20 en 21 juni 2015

Gepubliceerd op zondag 14 juni 2015

WestFriesland.TV zal de Hoornse Stadsfeesten op 19, 20 en 21 juni 2015 LIVE streamen op onze site! Met, niet alleen de live beelden vanaf de Roode Steen, maar ook verslagen en interviews vanaf andere locaties en terugblikken op de Stadsfeesten van vorig jaar.

Zit je thuis en wil je toch mee genieten van wat er op de Roode Steen in Hoorn gebeurd, surf dan vanaf vrijdag 19:45 naar www.westfriesland.tv en kijk in HD en luister naar de muziek. Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt tijdens de Hoornse Stadsfeesten 2015 via WesFriesland.TV

Voor het eerst gaat WestFriesland.TV live en dat zal je weten ook!

Hieronder de programmering voor zaterdag 20 juni 2015


Kom naar de Roode Streen, of kijk LIVE via WestFriesland.TV

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago