Westfriesland Keepersdag 2015 bij Always Forward Hoorn

Gepubliceerd op dinsdag 26 mei 2015

145 keepers hadden zich ingeschreven en na een warm welkom van Frans Scharroo, Keepercoordinator bij Always Forward en voorzitter van de organisatie van de keepersdag, konden ze zich helemaal uitleven op alle velden van het complex van Always Forward.

Onder leiding van 27 zeer enthousiaste keeperstrainers werden de jeugdkeepers onderworpen aan alle facetten van het keepersvak en daarnaast kregen ze ook professionele "loopscholing". Dat laatste is al bijzonder bij amateurclubs, maar zeker op het gebied van keepers is dit een deel dat vaak verwaarloosd wordt.
Als speciale gasten waren aanwezig Erik Heyblok, Xavier Mous (Ajax) en Edwin Zoetebier.

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago