Proeftuin Zwaagdijk Vaktentoonstelling 2017: Big Data

Gepubliceerd op maandag 17 april 2017

Vaktentoonstelling 2017: Big Data
Vaktentoonstelling
In de kassen van Proeftuin Zwaagdijk vond van 16 tot en met 19 februari 2017 de vierde editie van de Vaktentoonstelling plaats. Met een uitgebreid programma beloofde het weer een interessante maar zeker ook sfeervolle tentoonstelling te worden.De Vaktentoonstelling laat op meerdere fronten een stijgende lijn zien: Ieder jaar bezoeken meer mensen uit de hele bollensector
Het bestuur vond het thema ‘Verpakkingen’ dermate interessant dat zij heeft besloten met dit onderwerp de diepte in te gaan.

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago