Thumbnail 1

uw mooiste moment vanuit winkelcentrum de huesmolen te hoorn

Etenswaren in de aanbieding, een poppenkast voor kinderen en de aanwezigheid van Radio 10. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er zich afspeelden gedurende het openingsfeest, naar aanleiding van de succesvolle renovatie, van winkelcentrum De Huesmolen in Hoorn. Westfriesland.tv was hier om... Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 6 november 2015
Thumbnail 1

uw mooiste moment opgenomen op de jaarmarkt in blokker 2015

Op 29 augustus 2015 zijn wij gestart met een nieuw programma Uw mooiste moment, hierin word gevraagd wat het mooiste moment is van div. personen. wat leid tot o.a. komische antwoorden. De pilot was op 29 augustus in Blokker en wel op de bekende jaarmarkt. welke trouwens alweer ruim 30 jaar... Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 20 oktober 2015

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago