Thumbnail 1

dag van de beatles 7 juni 2015

Tijdens de "Dag van The Beatles" op juni 2015 in café JP Coen, Hoorn traden op Peter en Wim. Zij vertolkten The Beatles op hun eigen wijze. Lees meer

Gepubliceerd op woensdag 16 september 2015
Thumbnail 1

live in hoorn zaterdag 27 juni en zondag 28 juni

Live in Hoorn zag in 2007 het levenslicht. Toen werden allerlei evenementen georganiseerd in het kader van de viering Hoorn 650. Zo ook Live in Hoorn. Het concert met optredens van Jan Smit en Nick & Simon was binnen no time uitverkocht en de kaartverkoop voor het tweede, extra concert liep al net... Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 18 juli 2015
Thumbnail 1

live in hoorn k3 op 28 juni 2015

Het sprookje begon ergens in 1999. De meisjes van K3 schreven zich in voor de voorrondes van het Vlaamse Eurovisiesongfestival. Het liedje waarmee ze deelnamen, Heyah Mama, werd meteen een monsterhit! Het eerste album "Parels" wordt al goud in voorverkoop. De verkoopcijfers en aanwezigheid in de... Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 17 juli 2015

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago