Thumbnail 1

vrijdag update 2 hsf16

Like ons op Facebook en je krijgt alle updates als eerste te zien. Check ook Twitter ?#?WFTV? ?#?HSF16?. In deze tweede update: Een interview met Ruben Hoeke van de Ruben Hoeke Band en een optreden van Maison Tonale. Maak ook kans op een unieke gadget van Ruben. Alleen dit weekend en er is er... Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 17 juni 2016
Thumbnail 1

hoornse stadsfeesten update

Iets later dan gepland staat hier dan toch onze eerste WestFriesland.TV Hoornse Stadsfeesten 2016 Update online. Een kleine voorbeschouwing op wat u tijdens de feesten kan gaan zien. Straks rond 22:00 uur kunt u de volgende verwacht. Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 17 juni 2016
Thumbnail 1

hoornse stadsfeesten 2016

WestFriesland.TV zal 17, 18 en 19 juni weer ruimschoots aanwezig zijn tijdens de Hoornse Stadsfeesten. We gaan vanaf vrijdag 20:00 elke 2 uur updates publiceren op onze site. Leuke reportages en sfeerverslagen van alle podia in Hoorn en wat daar omheen gebeurd. Kijken dus vrijdag om 20:00 met... Lees meer

Gepubliceerd op maandag 13 juni 2016

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago