Adverteren is gezien worden!!

WestFriesland.tv is overal op ieder moment van de dag te bekijken. Maakt niet uit waar je bent als je maar toegang tot het internet hebt. Consumenten worden steeds mondiger, en willen meer en meer dingen zelf bepalen. Bij westfriesland.tv maakt de consument zelf uit waar en wanneer ze naar een programma kijken. Wij proberen zoveel mogelijk programma’s te maken voor de verschillende doelgroepen. De kijkers die wij met onze programma’s willen bereiken is de leeftijd vanaf 15 jaar, bekend met social media, redelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op internet en social media gebied. Goed geïnteresseerd in de ontwikkelingen van de laatste gadgets, en redelijk internet verslaafd. Onze kijker is redelijk breed georiënteerd en behoorlijk geïnteresseerd in wat er in haar leefomgeving afspeelt. Of dit nu markten, braderieën of evenementen zijn, ze willen graag op de hoogte zijn. Wat bestedingsruimte en opleidingen betreft zullen ze in alle lagen voor komen. Men zal voornamelijk kijken naar de programma’s waarin zij zichzelf herkennen of hun buren. Ook de programma’s die dicht bij hun interesses liggen zullen ze graag bekijken.

Gericht op gezien worden

Een internet televisie station is nieuw, maar ook de mogelijkheden tot het maken van reclame op onze zender is anders. Betaalt u nu voor een reclame die uitgezonden of gedrukt wordt, bij ons betaalt u voor de reclame die bekeken wordt. Dus u betaalt om gezien te worden. Tijdens de huidige reclame blokken bij de tv zenders wordt er gezapt, koffie ingeschonken of een snel toilet bezoekje. Weekbladen gaan vaak van de brievenbus naar de papierbak. Of ze worden heel vluchtig doorgebladerd. U kunt ervan uitgaan dat 50% van uw reclame budget binnen die categorie valt. Bij WestFriesland.tv betaalt u om gezien te worden, en dus alleen voor wat men gezien heeft.

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar en tegen ieder budget.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u er meer van weten? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling voor een persoonlijk gesprek.

Over Ons

Televisie kijken voor iedereen! WestFriesland.tv is het internet televisie station uit West-Friesland. Geheel gratis, daar te bekijken waar jij dat wilt. Of het nu op de laptop, telefoon, tablet, computer of op de televisie is. Met de komst van de Google Chromecast kan je tegenwoordig ook op de televisie internet programma’s bekijken.

“Je bent baas over je eigen buis.”

Wij willen met informatieve, vernieuwende en humoristische programma’s de mensen West-Friesland laten voelen. West-Friesland is een geweldige omgeving met hele mooie mensen en mooie evenementen. Wij gaan een aantal series maken, maar zeker ook specials van evenementen die in onze omgeving worden georganiseerd.

U zal ons in uw omgeving vast en zeker een keertje tegen komen.

Door het steeds sneller worden van het internet en de 4G is WestFriesland.tv overal op de wereld en zelfs in het ISS te ontvangen.

Organiseert u een evenement en vindt u het leuk om dit terug te zien, of heeft u een geweldige tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur de redactie een mailtje.

Laatste tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago